пʼятниця, 26 червня 2009 08:58

На місці падіння аеробуса А-330 виявлено тіла 51 людини

На місці падіння аеробуса А-330 виявлено тіла 51 людини
За уточненими даними, на місці падіння аеробуса А-330 в Атлантичному океані до теперішнього часу виявлено тіла 51 людини.

Про це говориться в повідомленні, поширеному в четвер Секретаріатом по соціальному захисту північно-східного бразильського штату Пернамбку, на території якої проводиться упізнання жертв авіакатастрофи.

Як випливає з комюніке, експерти встановили, що виявлені минулого тижня у водах Атлантики біологічні фрагменти належать людині.

Паралельно ведеться робота щодо ідентифікації знайдених тіл. На даний момент експерти-криміналісти встановили особи 14 людей. Десять з упізнаних - бразильці, четверо - іноземці. У середу і четвер в Бразилії почали ховати тіла перших загиблих.

Пошукова операція, що ведеться за 1,3 тисячі кілометрів від узбережжя Бразилії, триває. У ній беруть участь більше тисячі військовослужбовців з особового складу флоту і ВПС Бразилії, бразильські та французькі кораблі та літаки.

Раніше повідомлялося, що судмедексперти зуміли упізнати серед жертв зниклого 1 червня над Атлантикою аеробуса компанії Air France тіла командира екіпажу і стюарда.

Нагадаємо, аеробус A330-200 зазнав аварії над Атлантикою в ніч 1 червня. Всього на борту літака, що виконував рейс з Ріо-де-Жанейро в Париж, перебувало 228 осіб із 32 країн, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На місці падіння аеробуса А-330 виявлено тіла 51 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути