Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2009 12:58

Французи спростовують виявлення "чорних ящиків" Airbus A330

Французи спростовують виявлення "чорних ящиків" Airbus A330
Французька влада спростувала інформацію про виявлення в Атлантичному океані "чорних ящиків" Airbus A330. Джерело в міністерстві транспорту Франції на умовах анонімності заявило, що самописці все ще не знайдені.

Раніше французькі ЗМІ повідомили, що військові кораблі, які знаходяться в зоні аварії літака, зафіксували слабкий сигнал від "чорних ящиків". За їхніми даними, на пошук записуючих пристроїв була направлена міні-субмарина.

Разом з тим джерело в міністерстві заявило, що сигнали, прийняті військовими кораблями за сигнали з "чорних ящиків", виходили від чогось іншого.

Пошук самописців, на одному з яких містяться голосові дані з борту літака, а на іншому - технічні, є ключовим для розуміння причин аварії. Раніше повідомлялося, що "чорні ящики" повинні бути знайдені протягом червня - це пов"язано з тим, що сигнали з них йтимуть місяць. Тим часом пошуки ускладнює складний рельєф дна і велика глибина, на якій можуть знаходитися бортові самописці.

Airbus A330-200 авіакомпанії Air France, що летів з Ріо-де-Жанейро до Парижа, пропав з екранів радарів 1 червня. Через декілька днів в Атлантичному океані були знайдені перші уламки літака і декілька тіл загиблих пасажирів. Всього на борту знаходилися 228 осіб, тіла 50 з яких вже знайдені. 11 з них вже опізнані, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Французи спростовують виявлення "чорних ящиків" Airbus A330». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути