середа, 10 червня 2009 15:15

Італійка, яка спізнилася на літак Air France, загинула в ДТП

Італійка, яка спізнилася на літак Air France, загинула в ДТП
Літня італійка, яка спізнилася на кілька хвилин на літак A330 авіакомпанії Air France, що розбився над Атлантикою, загинула в автокатастрофі.

Італійські громадяни німецького походження, подружжя-пенсіонери Іоханна та Курт Ганталер 31 травня всього на кілька хвилин спізнилися в Ріо-де-Жанейро на фатальний рейс Air France.

Подружжя повернулося до Європи через кілька днів через Мюнхен. Додому, у місто Мерано, вони вирішили відправитися автомобілем, взятим напрокат, пише в середу, 10 червня, італійська газета Alto Adige.

На ділянці автостради в районі австрійського міста Куфштайн на кордоні з Італією їхній автомобіль, через невідомі поки причини, втратив управління і, вилетівши на зустрічну смугу, зіткнувся з вантажівкою. Іоханна померла на місці, а її чоловік у важкому стані перебуває в лікарні.

Як повідомлялося, крім італійської пари на злощасний рейс випадково не потрапили ще кілька осіб. Так, 37-річного юриста з Бразилії не пустили на борт через прострочений паспорт. Його друг із солідарності теж вирішив залишитися. Ще один чоловік перед відльотом втратив свій квиток.

Нагадаємо, аеробус A330-200 із 228 людьми на борту зазнав аварії над Атлантикою в ніч 1 червня. Через п"ять днів після катастрофи у 1100 кілометрах від узбережжя Бразилії було виявлено речі і перші тіла загиблих, які перебували на борту.

За матерiалами: РІА Новості, NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Італійка, яка спізнилася на літак Air France, загинула в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути