Ексклюзиви
пʼятниця, 12 червня 2009 09:57

Аеробус Air France розпадався в повітрі поступово

Аеробус Air France розпадався в повітрі поступово
Аеробус A330-200 компанії Air France, що 1 червня зазнав аварії над Атлантикою, розпадався в повітрі поступово, протягом декількох хвилин. До цієї версії зараз прийшло слідство, заявив представник Airbus.

На це вказує, по-перше, те, що тіла деяких пасажирів рейса, виявлені рятувальними службами, знаходилися на відстані близько 100 кілометрів один від одного.

По-друге, повторний аналіз останніх повідомлень, переданих літаком в автоматичному режимі, показав, що системи виходили з ладу по черзі, і багато які відмовили задовго до того, як літак впав в океан.

Зокрема, трубки Піто, що використовуються для одночасного визначення швидкості та висоти польоту, не працювали протягом декількох годин, поки літак знаходився в повітрі.

Ці дані дозволяють наново відкинути версію про вибух на борту літака. Про невірогідність припущень про теракт вже говорили багато чиновників з різних країн.

Раніше в ЗМІ з"явилися повідомлення про те, що на борту лайнера могли знаходитися двоє терористів. Проте була проведена перевірка, і ця версія не підтвердилася: двоє пасажирів лише випадково виявилися тезками людей, які підозрюються в зв"язках з радикальними ісламістами.

ЗМІ повідомляли про те, що пошуковим загонам вдалося виявити 41 тіло; всього на борту аеробуса знаходилися 228 осіб. На пошук "чорних ящиків", які допоможуть встановити причину аварії, був відправлений французький атомний підводний човен "Емерод" (Emeraude), повідомляє Topnews.

Зараз ви читаєте новину «Аеробус Air France розпадався в повітрі поступово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути