пʼятниця, 05 березня 2010 11:52

На Львівщину завезли контрабандні квіти на 735 тисяч гривень

На Львівщину завезли контрабандні квіти на 735 тисяч гривень

У Львівській області вилучено контрабандні 84,5 тис. одиниць квітів, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

На кордоні з Польщею в пункті пропуску "Краківець" співробітники Держприкордонслужби та митниці при перевірці двох вантажівок Volvo та DAF виявили, що в документах, наданих для контролю, містяться неправдиві дані щодо кількості та вартості вантажу.

Як виявилося, в одній з машин везли понад 31,5 тис. свіжозрізаних квітів різних сортів, що на більш, ніж на 20 тис. штук перевищувало задекларовану кількість.

Крім цього, у ній було понад 6 тис. живих рослин у горшках (більше на 3 тис. одиниць). А також візки для транспортування рослин та не внесені в документи товари для оздоблення букетів.

Схожа ситуація була і з другою вантажівкою. У ній везли більше 38 тис. саджанців клумбових рослин та 3 коробки з бирками з маркуванням вазонів, які не були вказані в документах. Також у ній були візки для транспортування рослин та понад 9 тис. вазонів (на більш як 1 тис. більше заявленої кількості).

Автомобілі з причепами та контрабандним вантажем затримані співробітниками митниці. За оцінкою експертів, загальна їхня вартість становить понад 735 тис. грн.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Львівщину завезли контрабандні квіти на 735 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути