середа, 30 червня 2010 08:28

На Луганщині багатодітна мати підробляла наркокур'єром

На Луганщині багатодітна мати підробляла наркокур'єром

У Луганській області працівники міліції затримали жінку, багатодітну матір, яка перевозила 5 кг опійного маку. Про це повідомляє відділ зв"язків з громадськістю УМВС України в Луганській області.

За словами начальника обласного управління з боротьби з незаконним обігом наркотиків Валерія Ржевського, до оперативників раніше надійшла інформація про те, що під час одного з рейсів автобуса "Луганськ-Трьохізбенка" буде здійснено переправлення партії наркосировини. Наркокур"єр, 40-річна жінка, була затримана на зупинці громадського транспорту в селі Трьохізбенка.

У великій господарській сумці жінки, крім продуктів харчування, оперативники виявили і пакет з 5 кг опійного маку. Спочатку жінка намагалася розповідати про те, що сумку з сумнівним вантажем нібито випадково знайшла хвилину тому на зупинці і поняття не має, що в ній є. Потім вона змінила свою легенду і стала переконувати правоохоронців, що збиралася сама вживати макове "зілля" для косметичних цілей.

При перевірці особи затриманої з"ясувалося, що вона встигла "засвітитися" на грабежі, шахрайстві, хуліганстві та наркозлочинах. Жінка була двічі засуджена, але суд не призначав їй покарання у вигляді позбавлення свободи. Річ у тому, що злочинниця є матір"ю четверо маленьких дітей.

При цьому за невиконання обов"язків з виховання дітей жінка вже 5 разів притягувалася працівниками кримінальної міліції у справах дітей до адміністративної відповідальності за статтею 184 КпАП України.

Наразі відносно багатодітної "матері" проводиться слідство, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині багатодітна мати підробляла наркокур'єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути