середа, 23 червня 2010 08:49

Кількість крадіжок у Києві збільшилась на 100%

Кількість крадіжок у Києві збільшилась на 100%

На координаційній нараді керівників правоохоронних органів в прокуратурі Києва столичний прокурор Юрій Ударцов вчора заявив про незадовільну роботу міської міліції, пише "Комерсант-Україна".

У числі основних недоліків він назвав спотворення статистичної звітності про злочини, зокрема у сфері економіки і службової діяльності, порушення співробітниками органів внутрішніх справ прав громадян на свободу і недоторканність особи. Ю.Ударцов також зазначив зниження ефективності роботи податкової міліції, що виявила за п"ять місяців поточного року майже вдвічі менше злочинів, ніж за аналогічні періоди минулих років.

За даними прокуратури Києва, цього року рівень злочинності в столиці виріс на 33,4%, в першу чергу за рахунок крадіжок, кількість яких збільшилася на 99%. Більше всього злочинів зареєстровано в Шевченківському, Печерському і Оболонському районах. При цьому, як повідомив на вчорашній нараді заступник прокурора Києва Володимир Молодик, майже на чверть зросло число злочинів, здійснених раніше судимими: "Це свідчить про те, що профілактична робота, що проводиться міліцією з цією категорією осіб,має формальний характер".

Учасники наради зазначили низьку ефективність боротьби з незаконним обігом наркотиків. Так, кількість зареєстрованих злочинів в цій сфері в поточному році зменшилася всього на 11,5%, а число притягнутих до адміністративної відповідальності - на 12,8%. За наслідками наради створена постійна міжвідомча група з координації заходів щодо боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Кількість крадіжок у Києві збільшилась на 100%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути