четвер, 17 червня 2010 16:40

Наркоманка знімала з 9-річних дівчаток золоті сережки

Наркоманка знімала з 9-річних дівчаток золоті сережки

У Львові затримали злодійку, яка виманювала у школярок золоті прикраси. Жертвою аферистки ставали дівчатка приблизно одного віку – 9-10 років.

Як повідомила Галина Лемішко із прес-центру обласної міліції, вона зустрічала дітей на вулиці та заманювала до найближчого під"їзду.

"Обіцяла щось цікаве розповісти та показати. А там починала залякувати. Казала, що тут ходить "страшний дядько" і здирає із дівчаток сережки. Переконувала віддати їй "на зберігання". Забирала ювелірні вироби і зникала", - сказала Лемішко.

Останній раз жертвою аферистки стало двоє дівчаток.

"Вони гуляли у дворі, до них підійшла незнайома молодиця, - розповів командир 4-ї роти патрульно-постової служби міста Богдан Столяр. - Вона попросила школярок допомогти знести візочок із дитиною з третього поверху на п"ятий. Довірливі діти попрямували за шахрайкою до під"їзду, піднялися на третій поверх. Тут жінка почала наказувати, щоб хутко знімали золоті сережки. "Тут вас можуть пограбувати!" - казала дітям. Налякані подружки швидко віддали прикраси".

Коли діти не вірили у розповіді "про злого дядька" чи грабіжників, жінка силою відбирала у них сережки. У міліції з'явилося 10 заяв від батьків потерпілих дітей, усі вони однаково описували жінку. Вона була із рудим фарбованим волоссям та кривим переднім зубом.

"Працівники патрульно-постової служби пригадували, що бачили нещодавно схожу молодицю. Обнишпорили весь Личаківський район і затримали просто на вулиці у білий день та привели у райвідділ на впізнання. Десять дівчаток впізнали шахрайку. У міліції підозрюють, що постраждалих може бути більше, адже аферистка діяла у різних районах Львова", - каже Лемішко.

Затриманій – 29 років. Раніше вона була затримана за наркотики. Гроші за продане золото тратила на чергову "дозу".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наркоманка знімала з 9-річних дівчаток золоті сережки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути