вівторок, 31 березня 2015 11:56

На лінії зіткнення на Донбасі зведуть 300 вогневих опорних пунктів

На лінії зіткнення на Донбасі зведуть 300 вогневих опорних пунктів
Фото: Vector News

Влада Харківської області побудує на території Луганської та Донецької областей понад 300 вогневих споруд. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив голова Харківської обласної держадміністрації Ігор Райнін.

"Ми зараз за дорученням президента України, який прийняв рішення про будівництво лінії фронту на території Луганської та Донецької областей, там де є лінія зіткнення, повинні побудувати вогневі споруди. Для Харківської області це 31 вогнева споруда на кордоні з Луганською областю", - розповів Райнін.

За його словами, влада області прийняла рішення не чекати коштів, які виділив уряд України, і розпочати будівництво своїми силами.

"Кабмін виділив фінансування, але зрозуміло, що є певна процедура проходження бюджетних коштів, і ці кошти будуть трохи пізніше, а працювати треба зараз. Ми попросили будівельні компанії сформувати бригади і поки без коштів відправитися на це будівництво. Жодна будівельна компанія не відмовилася ", - підкреслив Райнін.

Голова Харківської ОДА зазначив, що по всій лінії фронту буде близько 300 вогневих споруд. Основні роботи виконуватимуть у Харківській, Запорізькій і Дніпропетровській областях.

Зараз ви читаєте новину «На лінії зіткнення на Донбасі зведуть 300 вогневих опорних пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути