Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2007 09:41

На Харківщині підняли 19 російських вагонів

Всі 19 вагонів вантажного потягу, які учора, 6 серпня, о 13 год. 15 хв. зійшли з рейок на 125-му кілометрі ділянки Прокопівка-Старовірівка Південної залізниці у Куп`янському районі Харківської області, піднято і відправлено у депо для проведення ремонту.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, також відновлено контактну лінію високої напруги. Тривають роботи з відновлення залізничного полотна. До робіт залучено два ремонтні потяги. На місці події працює оперативна група Головного управління МНС у Харківській області.

Як повідомлялося раніше, на перегоні між станціями Прокопівка - Старовірівка (Південна залізниця), під час проходження вантажного потягу N 2419, який сформований із 61 вагона (власник вагонів - Росія), зійшло з рейок 19 порожніх піввагонів, з них 15 перекинулись.

Внаслідок аварії зруйновано 2 електроопори контактної лінії високої напруги та пошкоджено 400 м залізничного полотна. Рух поїздів по аварійній ділянці тимчасово обмежено та здійснюється по об`їзному маршруту. Жертв та постраждалих немає. Попередня причина аварії - технічна несправність піввагона N14. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині підняли 19 російських вагонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути