вівторок, 24 лютого 2009 09:43

На Євробачення може поїхати Олег Скрипка

На Євробачення може поїхати Олег Скрипка

Навколо національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення" знову скандал! Останні факти пов"язані з лідером групи "ВВ" Олегом Скрипкою.

У вечірньому недільному випуску програми "Підсумки тижня" на 5 каналі на питання журналіста: "Чи правда, що ви знов ведете переговори з НТКУ, щоб поїхати на Євробачення?", Олег відповів: "Так". При цьому Скрипка пояснив, що не приймав участі в попередніх відборах, тому що був зайнятий іншими справами, наприклад, проводив за кордоном свої "Вечорниці".

Як же так? Ще до оголошення півфіналістів прес-служба Олега заявила: "Скрипка брати участь не буде. І він взагалі не знає, як його заявка потрапила на відбір". У понеділок лідер "ВВ" з приводу своєї поїздки до Москви сказав: "Відповіді на це питання я поки дати не можу".

Додамо, що тележурналістам він пообіцяв дати інтерв"ю з цього приводу "десь через тиждень, коли все закінчиться". Тим часом в прес-службі НТКУ нам заявили: "Наше керівництво не може це прокоментувати, тому що ми вперше чуємо про переговори нашої сторони з Скрипкою".

Вам це нічого не нагадує? Наприклад, історію з Ані Лорак, коли після "помаранчевої революції" на конкурс була відправлена група "Гринджоли". І які там правила внутрішнього відбору. На них наплювали, а потім привезли 20-е (з 24-х можливих) місце на конкурсі. Добре б, щоб Скрипка не опинився на місці "Гринджол".

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На Євробачення може поїхати Олег Скрипка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути