четвер, 19 лютого 2009 18:55

Мозгова звинувачує Пономарьова у фальсифікації Євробачення

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співачка Анастасія Приходько не потрапила до фіналу національного відбору Євробачення, бо її пісня тривала 3 хвилини 46 секунд — замість дозволених 3 хвилин
Співачка Анастасія Приходько не потрапила до фіналу національного відбору Євробачення, бо її пісня тривала 3 хвилини 46 секунд — замість дозволених 3 хвилин

Продюсерка Олена Мозгова, 35 років, вимагає скасувати результати українського півфінального відбору на конкурс Євробачення-2009, який відбудеться у Москві 1–16 травня. Її підопічна — переможниця російської "Фабрики зірок-7" 21-річна Анастасія Приходько — до фіналу не потрапила.

Співачці закидають, що її пісня "Все для тебя" лунала на 56 с довше, ніж дозволені 3 хв. Приходько виконувала її раніше. Це також проти правил конкурсу.

— Дату півфіналу кілька разів змінювали, записати нову пісню ми не встигали. А до фіналу готували пісню Костянтина Меладзе "Мамо" українською мовою, — пояснює Мозгова.

Продюсерка критикує склад національного журі.

— Один із членів журі продюсує двох учасниць конкурсу — Торі Джой (Вікторія Петрик. — "ГПУ") та Ірину Пойзен. Як він може судити об"єктивно?

Мозгова має на увазі свого екс-чоловіка, співака Олександра Пономарьова, 35 років. Рішення журі вона збирається оскаржити в суді.

Пономарьов заперечує, що продюсує названих співачок. Каже, вперше побачив їх на півфінальному відборі.

За 2 год. журі оголошує фіналістів у прес-центрі Першого каналу. Їх 15 — зокрема, дівочі гурти "Zакльопки", NikitA, хлопчачий "4 королі", співачка Світлана Лобода.

— Мені теж прикро, що Приходько не пройшла, — говорить член журі, аранжувальник Володимир Бебешко, 51 рік. — Але вона сама винна. Сказано ж було, щоб пісня не була в ротації, а вона виконала її два роки тому на "Фабриці зірок". Мозгова звинувачує Лободу, що та всупереч регламенту співала понад 3 хвилини. Я засікав: виступ  тривав 2 хвилини 52 секунди. А Приходько співала 3 хвилини 46 секунд.

У дверях стоїть чоловік років 30.

— Знайомтеся, це Ігор Іващенко, — представляє Бебешко. — Він є продюсером Торі Джой та Іри Пойзен. Це юридично підтверджений факт.

Із-поміж журналістів хтось питає: навіщо до фіналу пропустили дует NikitA, який "не пропадав у жодну ноту".

Солістка гурту Даша Астаф"єва знялася в еротичній сесії для журналу "Плейбой". Засновник однойменної імперії Х"ю Хеффнер запропонував співачці разом поїхати на фестиваль до Сан-Ремо. Мовляв, то була б добра школа напередодні конкурсу в Москві.

— Така нова струя пішла, — пояснює Бебешко сутність гурту NikitA. — Це фізіологічно-творчий проект. Дівчата на сцені милують око.

Журі не оприлюднювало імен фіналістів 10 днів. Бебешко жартома пояснює це так:

— Якась газета написала, що нам давали взятку 500 тисяч гривень. Ми десять днів ту взятку чекали, але ніхто не приніс.

Фінал українського відбору відбудеться 8 березня у столичному палаці "Україна". Переможця обиратимуть журі та глядачі Першого каналу.

Зараз ви читаєте новину «Мозгова звинувачує Пономарьова у фальсифікації Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути