пʼятниця, 16 травня 2008 15:53

На Донеччині вже 68 постраждалих від щеплень

Станом на 16 травня в Донецькій області виявлено 68 випадків з підозрами на поствакцинальну реакцію на щеплення від кіру і краснухи.

Про це сьогодні заявив начальник головного управління охорони здоров"я Донецької облдержадміністрації Олександр Аніщенко. З них 64 людини лікуються стаціонарно, 4 - амбулаторно.

Стан пацієнтів стабільний, без погіршення. П"ятеро хворих знаходяться в стані середньої тяжкості.

Начальник управління повідомив, що лікувально-профілактичними установами області продовжується робота по нагляду за прищепленими з дослідженнями крові.

Негативна реакція на щеплення спостерігається не тільки в Краматорську, де після щеплення помер 17 літній хлопець, але і в інших районах області. Так, за інформацією Аніщенко, в Краматорську виявлено 52 випадки поствакцинальної реакції (14 людей доставлено до Донецька), в Селідво - 6 випадків (2 людини доставлено до Донецька), в Маріуполі госпіталізовано 5 людей, в Маріїнському районі - 4 і в Першотравневому - 1 людина.

Нагадаємо, що 13 травня після зробленого напередодні щеплення від кіру і краснухи помер учень 11 класу школи N 10 міста Краматорська. Згодом ще 18 людей, що пройшли вакцинацію, з скаргами на погіршення здоров"я були госпіталізовані в Дитячу лікарню Краматорська. Цензор.НЕТ.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині вже 68 постраждалих від щеплень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути