Ексклюзиви
понеділок, 12 січня 2009 15:05

На Донеччині розшукують педофіла-міліціонера

Педофілом, який перед зґвалтуванням усипляв своїх жертв ін"єкцією, виявився працівник міліції. Про це сказав начальник Головного управління МВС України у Донецькій області Микола Купянський.

Для встановлення особи злочинця, правоохоронці провели масштабну роботу. "Можу сьогодні сказати, що ми встановили особу, яка здійснила ці злочини. Найближчим часом його оголосять у розшук. Найголовніше, що це працівник міліції... Як це не сумно, але я змушений сказати це", - відзначив М.Купянський.

Він додав, що зловмисника "оголосять у розшук, щойно буде вирішено питання про передачу справи для розслідування у прокуратуру".

Нагадаємо, що в Донецькій області міліція розшукує злочинця, який усипляв дітей перед зґвалтуванням, роблячи їм укол зі снодійним. Маніяк з"являвся у семи містах Донецької області, зокрема в Єнакієвому, Вуглегорську і Шахтарську. За інформацією М. Купянського, всього нараховується 15 подібних епізодів, повідомляє Остров

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині розшукують педофіла-міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути