Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 08:24

На 83 році життя померла єдина дочка президента Гарі Трумена

Маргарет Трумен Деніел – єдина дочка президента США Гарі С. Трумена померла у вівторок у віці 83 років, повідомляє AP.

Представники Музею і бібліотеки президента Трумена розповіли, що Маргарет померла в своєму будинку в Чикаго в оточенні рідних і близьких. Родичі побажали зберегти в таємниці місце і час прощання з покійною.

Єдина дочка Трумена була популярною письменницею, перу якої належать 32 книги, зокрема, 23 романи, написаних у жанрі детектива. Дія всіх її книг, багато з яких ставали бестселерами, відбувалась у Вашингтоні, де вона прожила велику частину свого життя. Маргарет Трумен Деніел також написала біографії своїх батьків і книгу спогадів про свої дитячі роки, проведені в Білому домі.

У юні роки Маргарет Трумен пробувала себе в ролі співачки, виступаючи з найбільшими симфонічними оркестрами і записуючись для радіо. Цей період її життя, повідомляється в некролозі, опублікованому газетою The Wasinghton Post, відомий завдяки історичному анекдоту, згідно якому Гарі С. Трумен погрозив фізичною розправою критику, який негативно відгукнувся про вокальні здібності його дочки.

Після виходу в 1954 році заміж за Кліфтона Деніела – виконавчого редактора газети The New York Times Маргарет припинила активну гастрольну діяльність. У шлюбі з Деніелом у неї народилися четверо синів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На 83 році життя померла єдина дочка президента Гарі Трумена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути