середа, 27 квітня 2011 17:42

Мусульманку, яка роздяглася для Playboy, погрожують "покарати"
5

За оцінками Федеральної розвідувальної служби Німеччини (BND) та редакції сайту Jihad Watch, 25-річній актрисі Сілі Сахін, яка стала першою мусульманкою, котра знялася оголеною для журналу Playboy, загрожує реальна небезпека.

Після появи у продажу травневого номеру німецької версії Playboy, обкладинку якого прикрашає фотографія оголеної Сіли, на ісламістських форумах активно обговорюється те, як слід "покарати" німецьку туркеню, яка "зганьбила честь мусульманки". Про це пишуть сьогодні багато європейських ЗМІ, зокрема британський таблоїд The Sun.

Де знаходиться зараз Сіла Сахін, невідомо. Її агент повідомляв журналістам, що перед виходом у світ травневого номеру Playboy вона планувала відправитися на зйомки до Шрі-Ланки. Але де б актриса не знаходилася, їй слід подбати про свою безпеку, впевнені представники німецьких спецслужб.

Публікація відвертих знімків мусульманки викликала гнівну реакцію поборників ісламу в усьому світі. В інтерв'ю німецькому телебаченню власник шашличної в Берліні (місті, де проживає Сіла Сахін) відкрито говорив, що якщо б на подібне зважилася його дочка, він би убив її своїми руками.

На ісламістських форумах Сілу Сахін іменують "повією", "продажною повією", "західної б ...ю" і т.п. Ісламська спільнота Німеччини закликала до бойкоту актриси.

Батьки Сіли заявили, що вони були шоковані, коли дізналися, що їхня дочка знялася для Playboy. Мати актриси перервала контакти з дочкою і відмовляється від спілкування з пресою.

Але коханий актриси, Йорн Шленвойт продовжує захищати подругу, стверджуючи, що у Сахін прекрасне тіло, приховувати яке від громадськості - злочин. На його думку, 12 сторінок з еротичними фотографіями Сіли стали однією з кращих публікацій Playboy.

Зазначимо, що мусульманська громада стає все більш впливовою в Німеччині. Її чисельність: більше 4 мільйонів осіб. Мусульмани складають близько 9% від загальної кількості жителів Берліну.

Зараз ви читаєте новину «Мусульманку, яка роздяглася для Playboy, погрожують "покарати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути