Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2020 09:55

"Можу залишитися без ніг" - молода мама потребує термінової заміни кульшових суглобів

Автор: Фото надане Оленою Коломієць
  Олена Коломієць потребує термінової операції
Олена Коломієць потребує термінової операції

29-річна Олена Коломієць з міста Сквира на Київщині має асептичний некроз обох кульшових суглобів, больовий синдром. Їй потрібна термінова операція. Заміна обох кульшових суглобів коштує щонайменше 220 тис.грн.

"Півтора року тому я посковзнулася, почав боліти лівий суглоб. Це було на 7 місяці вагітності. Мені сказали, що затиснуло нерв. Я до пологів ледве доходила. Коли народила, взагалі не могла стати на ногу. Обстежилася, але причини так і не знайшли. Два тижні приймала крапельниці, результату не було. Виписалася, бо дитина малесенька. Була і в костоправів, і в приватних лікарів. Справжню причину виявили, коли дитині було три місяці. Це асептичний некроз обох кульшових суглобів. Мені вже важко навіть дома ходити. Ліва нога коротша за праву на 12 см. Ночами майже не сплю, засинаю під ранок. Не можу зігнути ноги, по пояс ніби дерев'яні. Такі мучать болі, що можна з розуму зійти. Але ще більший біль, що я не можу взяти донечку на руки. Не можу погратися з нею на вулиці, як інші мами. Лікарі кажуть, на лівому суглобі вже й стадію захворювання не можна поставити. Якщо почнеться запалення, можу залишитися без ніг або перейде в онко. Вартість операції по заміні обох суглобів 220 тисяч гривень. Для нас це захмарна сума. Працює лише чоловік. Моя мама має третю групу по онкозахворюванню, Під її опікою моя менша сестра. Тому звертаюся до всіх небайдужих людей, хто зрозуміє мій біль, благаю про допомогу. Кожні дві, п'ять, десять, двадцять гривень допоможуть мені піднятися на ноги і насолодитися материнським щастям", - розповідає Gazeta.ua Олена Коломієць.

Автор: Фото надане Оленою Коломієць
  Олена Коломієць потребує термінової операції
Олена Коломієць потребує термінової операції

Реквізити для допомоги:

Карта Райффайзен Банк Аваль: 4149 5001 4286 2948 або 4790 7299 4130 7837 (Коломієць Олена Олександрівна).

Карта Приватбанку: 5168 7554 5268 0560 (чоловік Коломієць Владислав Володимирович).

Зараз ви читаєте новину «"Можу залишитися без ніг" - молода мама потребує термінової заміни кульшових суглобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути