Ексклюзиви
неділя, 27 липня 2008 11:30

Москвичка народила в ліфті (ФОТО)

 
Марія Дмітрієвська народила свого первістка прямо в ліфті звичайної типовий девятиповерхівки, коли застрягла в ньому по дорозі в гінекологічну клініку.

Майбутня мама знаходилася вже на останньому місяці вагітності і готувалася до появи довгожданого малюка.

Ні дівчина, ні її 28 літній чоловік Михайло не чекали, чим закінчиться їх похід на планове обстеження. Молоді люди просто застрягли в ліфті власного будинку, в підмосковному Одінцові. Маша сильно захвилювалася і у неї відійшли води. Незабаром дівчина народила первістка тут же в кабіні ліфта, на очах у приголомшеного чоловіка.

Маша цього дня повинна була лягти в клініку, щоб підготуватися до своїх перших пологів.

Коли дівчина разом з чоловіком зайшла в ліфт, вона раптом відчула, як малюк почав ворушитися. Маша хотіла було повернутися додому і полежати, але зрозуміла, що вже спізнюється до призначеної години прийому у лікаря.

"Чоловік натиснув кнопку, ліфт якось дивно загудів і поповз вниз, - згадує Марія, зараз вже з посмішкою. - А потім раптом сіпнувся і завмер."

Михайло дістав мобільний і судорожно почав набирати диспетчерську службу.

"Чекайте, зараз до вас приїдуть", - відповів байдуже-втомлений голос.

Пройшло 40 хвилин, але допомоги все ще не було. Михайло спробував сам відкрити двері ліфта. Але кабіна завмерла між четвертим і третім поверхом, вийти з неї було практично неможливо.

"Чоловік подзвонив ще раз. Сказали: "Вони ось-ось під"їдуть". Пройшло ще хвилин сорок, і вже тоді з"явилися ліфтери. Підійшли, сказали: "Чекайте" - і пішли за інструментами," - розповідає Маша.

Від страшної духоти, замкнутого простору і невідомості майбутня мати розхвилювалася. Та так, що вже через хвилину ледве стримувала крики.

"У жінки відійшли води, вона сіла на підлогу. У чоловіка почалася паніка, - розповіли співробітники "швидкої допомоги". - Лише тоді ліфтери подзвонили нам."

Коли чоловік Маші зрозумів, в чому справа, то ледь не втратив свідомості. Чоловік місця собі не знаходив в замкнутому просторі.

Коли закоханих нарешті визволили, малюк вже наполовину з"явився на світ. Нещасного чоловіка, мимоволі присутнього при пологах, довелося відпоювати заспокійливим.

"На щастя, все обійшлося, - говорить Маша. - У мене хлопчик, 3900. Це наш первісток. Чоловік на сьомому небі від щастя, хоча до цих пір не може забути той жах."

Злощасний ліфт вже полагодили. Маша тепер замислюється, як спускати візок з малюком по сходах з п"ятого поверху, на якому вони живуть, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Москвичка народила в ліфті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути