середа, 06 грудня 2017 23:27

Мосійчук пояснив, чому його однопартієць повинен скласти мандат

Мосійчук пояснив, чому його однопартієць повинен скласти мандат
Нардеп фракции "РПЛ" Игорь Мосийчук: "Попов должен отказаться от мандата". Фото: 112 канал

Нардеп Ігор Попов повинен відмовитися від мандата, бо суспільство сприйме будь-яке винесене рішення суду у цій справі як політичне. Про це повідомив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що у програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Я поділяю підхід, що Ігор Попов, мій колега, якого я дуже поважаю, повинен скласти повноваження. І він їх повинен скласти навіть не з політичної доцільності, а в першу чергу, щоб допомогти своєму синові. Тому що, яким би не було рішення щодо сина народного депутата Ігоря Попова, суспільством воно буде сприйнято як політичне, це перш за все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина народного депутата взяли під домашній арешт

Я не хочу, щоб моїм шановним колегою хтось маніпулював або намагався маніпулювати. Я думаю, що Ігор потрапив у дуже серйозну ситуацію, його син в дуже серйозній ситуації. Моя рука завжди протягнута Ігорю, і рука всієї нашої фракції. Сьогодні фракція ухвалила відповідне рішення про звернення до нашого колеги Ігоря Попова", - заявив Мосійчук.

Нагадаємо, раніше лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко закликав однопартійця Ігоря Попова скласти депутатські повноваження через пограбування магазину його сином. Також фракція ухвалила рішення звернутись до Ігоря Попова і попросити його скласти мандат.

Син нардепа Ігоря Попова Богдан і його спільник були затримані за підозрою в пограбуванні магазину в Києві на Оболоні. За інформацією поліції, погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Мосійчук пояснив, чому його однопартієць повинен скласти мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути