Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2022 18:11

"Шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні" - голова правління Суспільного

"Шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні" - голова правління Суспільного
Співачка Аліна Паш із піснею "Тіні забутих предків" перемогла на національному відборі на Євробачення - 2022 і втрапила в скандал. Фото: instagram.com/alinapash

Голова правління "Суспільного" Микола Чернотицький звернеться до правоохоронних органів щодо підроблених документів співачки Аліни Паш, яка перемогла на національному відборі на Євробачення - 2022.

Шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні. Про це Чернотицький написав у Facebook після того, як Держприкордонслужба заявила, що не видавала співачці документ про законну поїздку до Криму 2015 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Паш порушила ще одну вимогу нацвідбору Євробачення - блогерка

"Подяка Державній прикордонній службі за оперативний розгляд. Пресофіцер ДПСУ запевнив, що Суспільний мовник отримає офіційну відповідь завтра до 11:00. Окремо як голова правління я буду звертатись до правоохоронних органів щодо надання підробних документів. На мою думку, шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні", - написав Чернотицький.

Після отримання офційної відповіді зберуть оргкомітет Євробачення, на куди запросять Аліну Паш і приймуть відповідне рішення, додав голова правління "Суспільного".

Співачка Аліна Паш із піснею "Тіні забутих предків" перемогла на національному відборі на Євробачення - 2022. Раніше в мережі з'явилася інформація, що вона виступала в окупованому Криму. Це розцінили, як порушення правил участі в нацвідборі. Невдовзі співачка сказала, що їхала до Криму автобусом з України.

Пізніше з'ясувалося, що Паш підробила довідку від прикордонників щодо її поїздки в окупований Крим й літала на півострів російськими авіалініями.

Державна прикордонна служба підтвердила - не видавала співачці Аліні Паш довідку про законний перетин державного кордону України через КПВВ Чаплинка 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «"Шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні" - голова правління Суспільного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути