середа, 08 травня 2013 20:53

"Молоді регіони" забезпечили святковий настрій ветеранам перед Днем Перемоги
5

Фото: Фото: mo-re.org

7 і 8 травня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела акцію, приурочену до Дня Перемоги – "Кожному ветерану – пам'ять, повага та земний уклін!", повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

День Перемоги – це свято для всіх українців, пов'язане з народженням і розквітом нового життя. У такі дні згадують всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняються та засвідчують глибоку шану перед ветеранами, які на своїх плечах винесли тягар війни та розгромили німецько-фашистських окупантів. От і активісти організації вирішили привітати ветеранів, але багатьом вже складно пересуватися, тому "Молоді регіони" поздоровляли героїв вдома. Також активісти завітали до центрального офісу Київської міської Організації ветеранів України з нагоди свята та в ході дружньої розмови заключили з ними угоду про співпрацю.

Душевним теплом були сповнені зустрічі з ветеранами, адже саме їм, воїнам-переможцям, ми зобов'язані свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо ростити дітей, посміхатися і просто жити.

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

"З кожним роком усе далі від нас той пам'ятний день Перемоги. І хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на своїй землі українська нація – у цей день ми вклоняємося ветеранам Великої Вітчизняної війни, засвідчуємо їм глибоку синівську шану. Для нас, їх вдячних нащадків, кожен День Перемоги – це час осмислення нашого минулого і сьогодення, можливість ще раз оцінити мирне творення України", – зазначив голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" забезпечили святковий настрій ветеранам перед Днем Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути