середа, 03 квітня 2013 15:49

"Молоді регіони" подарували дітям свято дитячої книги

2 квітня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" відсвяткувала Міжнародний день дитячої книги у Центральній бібліотеці імені Т. Г. Шевченка для дітей міста Києва, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Протягом двох годин дітей розважали ляльки – улюблені персонажі з мультфільмів. Більше 70 дітей відвідало свято. Програма організаторів складалася з величезної кількості цікавих, креативних, захоплюючих і інтерактивних конкурсів та ігор. Від щастя емоції у дітей зашкалювали, а батьки були приємно вражені таким святом. З нагоди свята кожній дитині було подаровано книгу. Всі охочі мали хорошу нагоду сфотографуватися зі своїм улюбленим казковим персонажем, а через кілька хвилин отримати знімок і лишити його собі на згадку про це свято.

Голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук відзначив після свята: "Ні перегляд телевізора, ні заняття на комп'ютері не замінять книгу. ЇЇ можна взяти з собою куди завгодно – в парк, ліс, а то й на балкон – і отримати масу задоволення від спілкування з улюбленими героями. Сьогоднішнім святом ми намагалися підкреслити надзвичайно важливу роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя молодого покоління. Сподіваюсь, нам це вдалося".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" подарували дітям свято дитячої книги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути