вівторок, 30 квітня 2013 20:30

"Молоді регіони" провели майстер-клас з писанкарства

30 квітня 2013 року головний символ Великодніх свят – мальованка – була в центрі уваги серед киян і гостей столиці. За підтримки активістів Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони" на Майдані Незалежності кожен охочий мав змогу навчитися власними руками створити особливу свою писанку, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Навчити бажаючих зголосилася заслужений майстер народної творчості України Оксана Білоус. У захоплюючому, пізнавальному та інтерактивному процесі – майстер-класі з виготовлення мальованок – активно брала участь молодь.

До акції долучилися не тільки українці. Гості з Індії натхненно творили мальоване диво, створюючи мальованки з екзотичним, індуським колоритом. Загалом, кожен намагався зробити свою мальованку найкращою, захоплено спостерігав за рухами майстрині і просто отримував задоволення від самого процесу.

Хоча деякі вагалися творити мистецтво і, сміючись, пояснювали це тим, що не вміють малювати. Але ж і завдання було непростим: розфарбувати яйце страуса! Втім, позитиву та усмішкам не було меж.

Голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук зазначив: "Писанка – не тільки символ життя, добра, надії. Це символ молодості. Ми сподіваємося, що ця акція навчила не лише робити неперевершені писанки, а і надихнула та створила святковий настрій. З наступаючими Великодніми святами!".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" провели майстер-клас з писанкарства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути