четвер, 10 травня 2012 21:23

Митрополита Володимира виписали з лікарні

Митрополита Володимира виписали з лікарні

Лікарі клініки "Оберіг" виписали з лікарні митрополита Української православної церкви Московського патріархату Володимира. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УПЦ (МП).

"10 травня митрополита Київського і всієї України Володимира виписали з клініки "Оберіг", де він проходив лікування і реабілітацію", - сказано в ньому.

Стан предстоятеля УПЦ (МП) оцінюється як стабільний, що дозволяє йому повернутися до роботи, брати участь в церковних заходах і зустрічах. У повідомленні наголошується, що Володимир був госпіталізований через ускладнення, що виникли на тлі основного захворювання - хвороби Паркінсона.

За даними церкви, під час лікування були використані медичні технології та комплекс реабілітаційних заходів, які дозволяють людині після важкої і тривалої хвороби повернутися до повноцінного життя.

Однак, незважаючи на це, Володимир деякий час ще буде перебувати під наглядом лікарів і періодично проходити реабілітацію в умовах центру.

Як повідомлялося, 30 жовтня 2011 року Володимир був госпіталізований у важкому стані, на початку грудня він був переведений з реанімації в реабілітаційну палату.

Зараз ви читаєте новину «Митрополита Володимира виписали з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути