Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 14:50

Мішель Обама одяглася не по-президентськи (ФОТО)

 

Мішель Обама викликала замішання у колах модників своїм вбранням у ніч виборів.

Дружина новообраного президента була одягнена у червоно-чорну сукню з глибоким круглим вирізом від модельєра Нарцізо Родрігаса. Деякі модники відразу заявили, що вбрання жахливе. Інші сказали, що то була просто помилка. Більшість погодилася, що у пані Обами немає смаку.

"Я голосувала за Обаму, але я не голосувала за вбрання його дружини". - говорить американка Джесіка Бетенкур.

Дружина Обами отримувала лише схвальні відгуки щодо її одягу під час компанії. Жінки в усьому світі намагалися знайти сукні схожі на її та такі ж спідничні костюми елегантного крою. Нещодавно вона зізналася, що купує одяг переважно онлайн і не має власного стиліста.

Юрист з Чикаго Карла Райт прокоментувала: "Не знаю, що може бути жахливіше за ту дурнувату чорну стрічку навхрест по середині плаття".

Джеф Вейнстейн, критик образотворчого мистецтва і культури, також не був у захопленні від вбрання Мішель, говорячи, що у ньому жінка нагадувала гелевий світильник.

Проте деякі модельєри похвалили дружину президента за те, що для такої історичної події вона обрала саме американський бренд.

"Та сукня без претензій. - говорить Джулія Гілхарт, директор відділу моди Barneys New York. - Вона ніби заявляла: "Будь собою. Не дозволяй іншим вказувати тобі, яким бути," повідомляє Telegraph

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама одяглася не по-президентськи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути