Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2009 16:00

Мішель Обама голими ногами "прикриває" чоловіка (ФОТО)

Дружина президента США Мішель Обама в черговий раз змусила американців говорити про себе. Експерти упевнені: Мішель майстерно відволікає увагу співвітчизників від діяльності свого чоловіка на державному терені, що викликає критику.

Що б не робила перша леді, все стає предметом для докладного обговорення - так, бурхливу полеміку викликали робота Мішель на городі, розбитому перед Білим домом, дієта її дочок, похід президентського подружжя в театр на Бродвеї.

Цього разу Мішель опинилася під прицілом камер, вийшовши з Air Force One в коротких блакитних шортах. Американці, яким до цього не доводилося бачити дружин президентів в такому досить фривольному одязі, кинулися обговорювати цей факт. Згідно з проведеним опитуванням, 57% американців в захваті від виду голих ніг Мішель. Тільки найсуворіші критики чоловіка першої леді з роздратуванням відмітили, що інтерес до вбрання Мішель є надмірним.

На думку італійської газети La Repubblica, кожен свій крок Мішель ретельно продумує, і ця поява в шортах також була не випадковою. Адже в кінці минулого тижня стало відомо, що рейтинг Барака Обами опустився ще на 7% - зараз дії президента підтримують всього 47% співгромадян. Незадоволені тим, як глава Білого дому виконує свої обов"язки, 52% респондентів.

За оцінкою експертів, американцям не подобається, насамперед, як президент веде економічну політику країни. Турбує громадян також положення справ в сфері охорони здоров"я і медичного страхування.

Як вважають ЗМІ, Мішель вивчила біографії всіх перших леді Америки і прагне не робити їхніх помилок. Її кумирами стали Елеонор Рузвельт і Жаклін Кенеді. Мішель також проаналізувала інтриги Ненсі Рейган, політичні амбіції Хіларі Клінтон, нелюбов Лори Буш до світських заходів і не збирається робити щось подібне.

Як пише видання, за весь час Мішель допустила тільки одну помилку - під час виборчої кампанії вона сказала, що тільки зараз вона по-справжньому пишається своєю країною, маючи на увазі, що її чорношкірий чоловік став кандидатом на пост президента.

Популярний журнал Vanity Fair зарахував дружину президента до списку жінок в світі, які найвишуканіше одягаються, разом з Карлою Бруні та іспанською принцесою Летицією.

Крім того, Мішель володіє бездоганним смаком і своєрідним тактом у виборі одягу, вважають експерти. Навіть на інавгурацію чоловіка Мішель обрала вишуканий ансамбль, створений маловідомими дизайнерами, а не дороге вбрання від розкрученого бренду. На процедуру прийняття присяги своїм чоловіком Мішель вдягла розкішний ансамбль від дизайнера кубинського походження Ізабель Толедо - лимонно-жовтий костюм з шерстяного мережива з підкладкою з французького шовку і кардіган з такої ж тканини. Вбрання доповнювали зелені шкіряні рукавички від J.Crew. На шию перша леді повісила елегантне намисто Tom Binns.

На ногах першої леді красувалися зелені лакові туфлі від Jimmy Choo в тон рукавичкам з колекції осінь-зима 2008 року. На традиційному інавгураційному балу Мішель Обама була одягнена в шифонову вечірню сукню кольору слонячої кістки від молодого тайванського модельєра Джейсона Ву. Тоді експерти зі схваленням відзначили, що перша леді в кризовий для економіки США час обрала недорогі вбрання, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама голими ногами "прикриває" чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути