Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 16:23

Міліція зловила розшукуваного 5 років ватажка банди

У місті Варва (Чернігівщина) під час операції співробітників УБОЗ УМВД затримали 39-річного Сергія Г. - лідера банди, яка зробила 25 збройних розбійних нападів в декількох областях України. Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Сергія міліціонери розшукували з вересня 2002 року, зокрема, по каналах Інтерполу. Як з"ясувалося, зловмисник ховався спочатку в Росії (у Тюмені), а потім на Чернігівщині, де навіть влаштувався слюсарем на одному з газопереробних підприємств.

Серед злочинів, здійснення яких інкримінують затриманому, зокрема, розбійний напад на сім"ю Д. у м. Новотроїцк Херсонської області; озброєний напад на сім"ю В. у Високо-Олександровському районі Херсонської області; розбійний напад з використанням вогнепальної зброї на сім"ю Р. в Апостолівськом районі Дніпропетровської області. Через добу після останнього злочину чотирьох співучасників Сергія Г. заарештували на Херсоні. У їх приміщенні вилучили арсенал зброї: 5 обрізів (карабін "Сайга" і 4 - мисливських рушниці), 3 револьвери; пістолет "Парабелум"; пістолет "Шмайсер"; два карабіни СЬКС; понад 150 патронів і т.п., передає Главред.
Зараз ви читаєте новину «Міліція зловила розшукуваного 5 років ватажка банди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути