Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2010 10:35

Міліція запевняє, що Київський зоопарк не попросив їх охороняти тварин

Міліція запевняє, що Київський зоопарк не попросив їх охороняти тварин

Керівництво Київського зоопарку стверджує, що правоохоронні органи просили забезпечити безпеку тварин у зоопарку, проте в міліції заперечують наявність подібних звернень, пише КоммерсантЪ-Украина.

"Ми звернулися до правоохоронних органів з проханням забезпечити безпеку тварин", - заявила генеральний директор комунального підприємства "Київський зоопарк" Світлана Берзіна.

Проте в міліції нічого не чули про це звернення.

"Ніякого прохання забезпечити охорону тварин від керівництва КП "Київський зоопарк" не надходило. Нам навіть про смерть верблюда ніхто не повідомив, ми дізналися про те, що сталося із ЗМІ", - сказала помічник начальника Шевченківського Києва РВВС Марина Макаренко.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про смерть верблюдиці Маї у столичному зоопарку. Ветеринарні лікарі поставили попередній діагноз - гостра токсична інтоксикація на тлі токсичного отруєння.

Як відомо, 26 квітня у Київському зоопарку помер слон Бой. За словами директора зоопарку Світлани Берзіної, тварину отруїли, оскільки на території вольєра знайшли варені яйця, які не входили до раціону слона. Однак, захисники тварин переконані, що слон загинув від експериментів з дієтою і через неналежне ставлення до нього в звіринцю.

Зараз ви читаєте новину «Міліція запевняє, що Київський зоопарк не попросив їх охороняти тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути