середа, 26 травня 2010 19:01

Черновецький пожалів загиблих у зоопарку звірів

Черновецький пожалів загиблих у зоопарку звірів

Столичний мер Леонід Черновецький жалкує, що у зоопарку загинув слон. Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua:

"Жалко слона. Я его кормил. И жалко всех зверей (які загинули у зоопарку за останній період – ред.)", - каже міський голова столиці

- Ходять чутки, що у зв'язку із масовою загибеллю звірів у зоопарку його планують перенести за межі Києва. Як ви це прокоментуєте?

"Откуда вы это взяли? Это фантазии ваши и больше ничего. Никогда при мне киевский зоопарк вынесен за территорию Киева не будет. А щодо загибелі звірів - цим займається комісія. Коли я ознайомлюсь з їх матеріалами, то буду приймати рішення. Але ніякої масової загибелі немає", зауважив мер.

Мер не уточнив, чи буде столична влада допомагати зоопарку купити нових звірів замість тих, які загинули.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про смерть верблюдиці Маї у столичному зоопарку. Ветеринарні лікарі поставили попередній діагноз - гостра токсична інтоксикація на тлі токсичного отруєння.

Як відомо, 26 квітня у Київському зоопарку помер слон Бой. За словами директора зоопарку Світлани Берзіної, тварину отруїли, оскільки на території вольєра знайшли варені яйця, які не входили до раціону слона. Однак, захисники тварин переконані, що слон загинув від експериментів з дієтою і через неналежне ставлення до нього в звіринцю.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький пожалів загиблих у зоопарку звірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути