Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2007 08:42

Микола Басков пішов від сім"ї (ФОТО)

Микола і Світлана, які довгі роки були взірцем ідеальної сім"ї, вирішили  розлучитися, і навіть син Броніслав, який народився півтора роки тому, не зміг укріпити їх союз. Конкретної причини розриву назвати не може ніхто з близьких Миколи і Світлани.

Факт, що Світлана за останні два місяці ніде не з"являлася разом з чоловіком, тепер говорить про багато. Микола і Світлана  вже майже місяць не живуть разом. З обопільної згоди з дружиною співак зібрав речі і з"їхав з квартири в елітному районі Москви.

Втім, за шість з половиною років шлюбу  Микола і Світлана стали по-справжньому близькими і рідними людьми, а тому змогли зберегти дружні відносини. Вони продовжують спілкуватися, хоча набагато рідше, ніж раніше, і лише по телефону.

"Так, це правда, – повідомив Микола Басков журналістам. – Ми дійсно з Свєтою розлучилися близько місяця тому. Щоб уникнути всіляких чуток, домислів, грязі, які бувають після розставання двох людей, я готовий підтвердити це через газету всім моїм прихильникам  і людям, які люблять мою творчість. Звичайно, мені зараз нелегко, і говорити про це важко.

"У нас росте син, і я сподіваюся, що, не дивлячись на те що ми розлучилися, мені дадуть з ним бачитися, піклуватися про нього, – продовжує молодий батько. – Ми зберегли з Свєтою нормальні людські відносини, але при всьому тому хочу заявити, що я більше не є клієнтом піар-агентства "Успіх", створеного моєю дружиною і її подругою.

Подружжя поки не поспішає офіційно розривати свій шлюб і заяву про розлучення ще не подавали, повідомляє електронна газета "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков пішов від сім"ї (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути