четвер, 28 лютого 2008 11:47

Мер Нью-Йорка не братиме участь у президентських виборах

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг не висуватиме свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах. Про це стало відомо із статті Блумберга, опублікованої в газеті The New York Times 28 лютого.

Стаття, озаглавлена "Я не балотуюсь у президенти, але...", поклала край чуткам про те, що Блумберг братиме участь у президентських перегонах як незалежний кандидат. Раніше 65-річного мера Нью-Йорка вважали одним із найсильніших потенційних незалежних кандидатів, хоча він вже заявляв, що не має наміру брати участь у виборах..

Блумберг поки не висловив підтримку якому-небудь з кандидатів, що беруть участь у виборах, проте повідомив, що готовий підтримати того, хто займе дійсно незалежну позицію. "Я приєднаюся до тих, хто допоможе привести таку людину в Білий дім", – пише Блумберг.

Нагадаємо, що кілька днів тому про свою участь у президентських виборах як незалежний кандидат повідомив Ральф Нейдер, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мер Нью-Йорка не братиме участь у президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути