четвер, 20 травня 2010 13:02

Меган Фокс у третіх "Трансформерах" не буде

Меган Фокс у третіх "Трансформерах" не буде

Актриса Меган Фокс не зніматиметься в третій частині кіноепопеї "Трансформери".

Про це йдеться в заяві компанії Paramount Pictures, що випустила перші дві частини "Трансформерів" і задіяної в створенні третьої.

У повідомленні компанії не уточнюється причина виключення Фокс зі знімального процесу третіх "Трансформерів". Хто буде запрошений на роль подружки головного героя фільму (Шайа ЛаБаф), також не повідомляється. Представники актриси від коментарів відмовилися.

У вересні 2009 року Фокс, відома своїми необдуманими коментарями, опинилася в епіцентрі скандалу, пов'язаного зі знімальним процесом "Трасформерів". Колеги актриси звинуватили її в невдячності, розкритикували за порівняння режисера фільму Майкла Бея з Адольфом Гітлером, а за розумовими здібностях порівняли дівчину з поліном. Незадоволені поведінкою Фокс члени знімальної групи висловили надію, що на початку третьої частини "Трансформерів" предводитель десептиконів Мегатрон "розмаже її по майданчику".

Той скандал проте вдалося зам'яти. Фокс заявила, що владнала конфлікт зі своїми недоброзичливцями, а режисер Майкл Бей, анонсуючи "Трансформери - 3", висловився таким чином: "Ласкаво просимо назад, Меган Фокс. Обіцяю, що під час зйомок цього фільму ти не постраждаєш від жодного з інопланетних роботів".

Знімальний процес третьої частини "Трансформерів" повинен розпочатися вже цього місяця. Вихід на екрани кінотеатрів картини про протистояння роботів-трансформерів запланований на 1 липня 2011 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс у третіх "Трансформерах" не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути