середа, 21 квітня 2010 09:04

Меган Фокс поступилась зірці серіалів званням найкрасивішої (ФОТО)

 

Зірка фільму "Трансформери" Меган Фокс, яка в 2009 році була визнана журналом Esquire найкрасивішою жінкою планети, поступилася неофіційним титулом американській актрисі Крістіні Хендрікс, яка стала відомою завдяки серіалу "Божевільні".

Хендрікс отримала звання найкрасивішої жінки за наслідками опитування читачів Esquire - актрисі дісталося більше 30 відсотків голосів. Друге місце зайняла бразильська модель Адріана Ліма (17 відсотків), а третій рядок рейтингу дістався Меган Фокс (14 відсотків). Топ-лист опублікований в травневому номері американського видання Esquire.

У свіжому випуску журналу також опубліковано звернення Крістіни Хендрікс до читачів видання. У своєму посланні актриса зізналася в прихильності до міцного алкоголю, зокрема, віскі, а також пояснила, чому їй не подобається Facebook, і назвала соціальні мережі вторгненням в особисте життя людини.

34-річна Крістіна Хендрікс найбільш відома як актриса серіалів. За свою кар"єру вона встигла знятися в більш ніж п"ятнадцяти серіалах. В даний час артистка задіяна в зйомках нового сезону "Божевільних".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс поступилась зірці серіалів званням найкрасивішої (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути