четвер, 30 липня 2009 18:11

Меган Фокс оголосили інтернет-бойкот

 

Після того, як на телеекранах і обкладинках багатьох журналів почала часто з"являтися Меган Фокс, було вирішено оголосити бойкот актрисі в інтернеті. Багато відомих видань хочуть відпочити від мегапопулярної зірки.

4 серпня стане "Днем без Меган Фокс", повідомляє people.passion.ru. Протягом всього дня найвідоміші чоловічі видання не розміщуватимуть новини про актрису. Представники преси признаються, що інтерес до неї настільки великий, що інформацію про зірку читають краще, ніж про усіх інших знаменитостей.


"Ця жінка привертає увагу наших читачів. Меган досить одягнути джинси, футболку і просто пройтися по вулиці, і її фотографії одразу ж потрапляють на обкладинки журналів", - зауважують редактори.

Цього року 23-річна Меган Фокс знову перемогла в рейтингу найсексуальніших жінок планети, який складає американський чоловічий журнал FHM.

— Меган — заслужена переможниця, — запевняє редактор видання Джіар Фатрел. — Її сексапільність беззаперечна.

Фокс удалося повторити успіх співачки Дженніфер Лопес, яка очолювала рейтинг 2001-го та 2002-го. До першої п"ятірки найсексуальніших жінок світу також потрапили актриси Джессіка Альба, Скарлетт Йоханссон, Джессіка Біл та Меделін Зіма. Найбільшою сенсацією називають високу позицію в рейтингу співачки Брітні Спірс. Вона опинилася на 12-му місці, хоча торік було сотою.

— Завжди носила короткий одяг, який тільки могла знайти. Запросто можу зайти в торговий центр у надкороткій спідниці й на величезних підборах, — пояснює секрет своєї сексуальності Меган Фокс. — Хоча у 17 років, коли переїхала жити в Лос-Анджелес, часто носила штани. Тоді мені бракувало грошей, не могла купити навіть бритву, щоби поголити ноги.

Три роки тому Меган заручилася з актором Браяном Остіном Гріном, старшим на 12 років. Вони навіть зробили татуювання з іменами одне одного. Однак весілля відклали.

— Я не з тих дівчат, які виходять заміж, — якось казала Меган. — Але свого хлопця я люблю.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс оголосили інтернет-бойкот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути