середа, 13 січня 2010 16:25

Меган Фокс в спідній білизні потіснила Вікторію Бекхем (ФОТО)
6

Секс-символ Голлівуду Меган Фокс стрімко зміцнює свої позиції. У свої 23 роки дівчині вдалося стати не тільки однією з найпривабливіших актрис, якщо судити за рейтингами популярних чоловічих видань, але і потіснити багатьох визнаних знаменитостей. Ще з жовтня минулого року багато таблоїдів обговорювали звістку про те, що в новому сезоні "обличчям і тілом" модного дому Armani стане зірка "Трансформерів". І нарешті у публіки з"явилася можливість оцінити дані Меган.

Фотосесію з Меган Фокс в стилі мінімал знімали в Лос-Анджелесі Мерт Алас і Маркус Піггот. Окрім спідньої білизни актриса також рекламує і джинси модного бренду.

"Вона молода, сексуальна і випромінює енергію. Обидва наших бренди - і Emporio Armani, і Armani Jeans - призначені для молодих і запальних, тому Меган - чудовий вибір для кампанії", - пояснив сам Джорджіо Армані.

Ставши обличчям італійського модного дому, Фокс фактично потіснила одну з найвпливовіших ікон стилю - Вікторію Бекхем. Як відомо, Пош разом з чоловіком Девідом Бекхемом брали участь в рекламних акціях Armani декілька років поспіль. Зараз на зміну Девіду прийшов найдорожчий футболіст світу Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, свою зоряну кар"єру Меган починала з модельного бізнесу. З 13 років вона брала участь в різних фотосесіях.

У кіно вона почала зніматися в 2001 році. А шалену популярність їй принесли зйомки в блокбастері "Трансформери".

Не дивлячись на приголомшливий касовий успіх сиквелу фільму, згідно з інтернет-опитуванням одного з великих кінопорталів Moviefone, Меган була визнана гіршою актрисою минулого року. Що, втім, не відмінило її статусу однієї з найсексуальніших дівчат планети, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс в спідній білизні потіснила Вікторію Бекхем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути