понеділок, 03 березня 2008 12:24

Медведєв вперше з"явився на публіці з дружиною (ФОТО)

Дружина першого віце-прем"єра Дмитра Медведєва Світлана Володимирівна на офіційних заходах за участю чоловіка поки не показувалася. Але в світ виходить активно і фотокамер не уникає. Так в травні вона відвідала добродійний захід в Італійському посольстві в Москві. Минулої осені Світлана Медведєва разом з сином Іллею побувала на Тижні російської мови в Римі, дивилася в театрі виступ чеченського ансамблю "Зія". Рік тому Світлану Володимирівну бачили на новосіллі у Пугачової, а в квітні минулого року вона, говорять, поздоровляла Примадонну з днем народження.

Ще Світлана Медведєва займалася організацією великого свята російської культури у Венеції. А вищу освіту вона здобула у фінансово-економічному інституті.

До речі, не дивлячись на порівняно молодий вік сімейства Медведєвих (вони обидва 1965 року народження), знайоме подружжя вже 35 років. Тому що познайомилися ще в 1-му класі середньої школи в Купчині під Пітером. Світлана тоді носила прізвище Лінник і вчилася в паралельному класі. Причому подружилося майбутнє подружжя завдяки своїм першим вчителькам, які дружили між собою. І діти з двох класів часто ходили на прогулянки разом.

Світлана з родини військовослужбовців. У старших класах була першою красунею школи. Багатьом хлопчикам вона подобалася, але вибрала Діму. Ми, правда, не відразу помітили, що у них симпатія один до одного - вони часто на змінах були разом, - повідала нам перша вчителька Дмитра Медведєва Вера Борисівна Смирнова. - Через декілька років після школи вони одружилися. А коли Світлана народила сина, ми з нею разом частенько гуляли з коляскою.

Тим часом, глава Центрвиборчкому РФ Володимир Чуров оголосив Дмитра Медведєва переможцем президентських виборів в Росії.

"Дмитро Анатолієвич Медведєв, який набрав понад 70% голосів стає безумовним лідером, переможцем цих виборів", - сказав Чуров на прес-конференції в понеділок в Торговельно-промисловій палаті.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Медведєв вперше з"явився на публіці з дружиною (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути