понеділок, 03 березня 2008 11:22

Путін стане прем"єром у травні

Голова Державної Думи лідер партії "Єдина Росія" Борис Гризлов вважає, що перемога на виборах глави держави Дмитра Медведєва означає підтримку росіянами курсу, визначеного президентом Володимиром Путіним.

"Громадяни Росії, що проголосували за Дмитра Медведєва, тим самим підтримали курс президента Володимира Путіна, яким країна рухалася вісім років, а також курс, визначений до 2012 року", - сказав Гризлов.

"Упевнений, що в особі нового президента й уряду буде створений єдиний механізм для просування країни вперед", - сказав Гризлов. Він відзначив, що більше 70% голосів, поданих виборцями за Дмитра Медведєва, означають "рівень підтримки громадян" його кандидатури і запропонованого курсу.

Борис Гризлов також відзначив, що на виборах до парламентів 11 суб"єктів РФ, які відбулися одночасно з президентськими, кандидати від "Єдиної Росії" набрали від 60 до 70% голосів. "Єдина Росія" отримала підтримку громадян, і ми спиратимемося на цю підтримку в своїй роботі", - відзначив він.

Відповідаючи на питання, коли, на його думку, Держдума може розглянути кандидатуру нового прем"єра, Гризлов відзначив, що, ймовірно, це відбудеться в середині травня.

Відповідаючи на питання грузинського телебачення, як зі зміною керівництва в країні можуть змінитися російсько-грузинські відносини, Гризлов сказав: "На характер цих відносин останнім часом впливає те, що зверху в Грузії створюють ситуацію неповаги до Росії. Хотілося б окрім заяв про прагнення до поліпшення російсько-грузинських відносин побачити якісь конкретні кроки з боку Грузії в цьому напрямку", повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Путін стане прем"єром у травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути