Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 17:12

Медведєв у США: Термінатор, Твіттер і iPhone (ФОТО)
22

Фото: Фото: Reuters

Президент Росії Дмитро Медведєв завершив дводенний візит до Каліфорнії. За цей час він встиг в офісі компанії Twitter завеcті собі мікроблог, поспілкуватися зі Стівом Джобсом, який подарував йому нову модель iPhone, і домогтися від компанії CISCO мільярдних інвестицій у російський аналог "Кремнієвої долини". І нарешті, на прощання Медведєв пообіцяв Арнольду Шварценеггеру повернутися, додавши: "Hasta la Vista, baby".

Побувавши в офісі компанії Twitter, президент Росії завів свій власний мікроблог. Перший запис президента не обійшлася без похибки. Медведєв написав: "Усім привіт! Я в твіттері, і це мое6 перше повідомлення!". За день президентський "Твіттер" обзавівся 16 тис. послідовниками.

Після Twitter'у, Медведєв перемістився в офіс компанії Apple Inc. Там він познайомився з президентом Apple Стівом Джобсом і оцінив останні розробки компанії. У якості сувеніра Джобс вручив йому нову модель телефону iPhone четвертого покоління. Цей iPhone ще навіть не надійшов у продаж в США.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв у США: Термінатор, Твіттер і iPhone (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути