четвер, 24 червня 2010 13:28

Медведєв носить туфлі на підборах, щоб виглядати на рівні з Шварценеггером (ФОТО)

23 червня відбувся офіційний візит президента Росії Дмитра Медведєва в США і першим політиком, з яким зустрівся російський лідер, став губернатор Каліфорнії, колишня голлівудська зірка Арнольд Шварценеггер. Після публікації в пресі офіційних фотографій виявилося, що Медведєв, прозваний у жарт "нанопрезідентом" через невисокий зріст, виглядає на рівні з Залізним Арні, який у житті приблизно на 23 см вище свого гостя.

Журналісти видання "Свободная пресса" з'ясували, за допомогою яких хитрощів російському президенту вдалося досягти настільки завидного ефекту. Особливе місце в гардеробі глави держави займають туфлі на високих підборах - не нижче п'яти-шести см. При цьому не виключено, що в них є ще й прихований каблук у два-три см. Таким чином, зріст Медведєва вже не 162 см, про які пишуть у пресі, а близько 170 см, тобто як у прем'єр-міністра Володимира Путіна.

Спеціальні навички потрібні і фотографам, щоб створити для офіційного протоколу ілюзію того, що Медведєв ні в чому не поступається "Термінатору". За словами Костянтина Куцилло, який знімав у минулому і Бориса Єльцина, і Володимира Путіна, і Дмитра Медведєва, в президентський пул беруть фотографів невисокого росту, тому що вони можуть знімати з більш низькї позиції, щоб фігури на знімках виходили витягнутими.

Крім того, оптична ілюзія однакового зросту створюється, якщо Медведєв стоїть ближче Шварценеггера. У даному випадку може допомогти і довгофокусна оптикою, завдяки якій здається, що люди, що знаходяться насправді за півметри один від одного, стоять насправді зовсім поруч.

Треба відзначити, що російський лідер не єдиний, хто так піклується про свій зріст і про те, яке візуальне враження він справляє на аудиторію. Своїми комплексами, пов'язаними із зросом, славиться також президент Франції Ніколя Саркозі.

У нього є особистий взуттьовик, який робить йому черевики з секретною устілкою, яка додає президенту до дев'яти сантиметрів у зрості. Крім того, він оточую себе людьми одного з собою зросту, щоб не здаватися коротуном. Зокрема, недавно з'ясувалося, що він негласно заборонив набирати собі в охорону високих чоловіків.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв носить туфлі на підборах, щоб виглядати на рівні з Шварценеггером (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути