Ексклюзиви
середа, 26 травня 2010 13:25

Матір Качинського дізналась про загибель сина

Матір Качинського дізналась про загибель сина

Брат-близнюк президента Польщі Леха Качинського Ярослав повідомив хворій 83-річній матері Ядвізі Качинській про загибель брата в авіакатастрофі під Смоленськом.

Як повідомила в ефірі польського телеканалу TVN24 представник Ярослава Качинського Ельжбета Якубяк, брат загиблого польського президента сказав мамі про смерть Леха і його дружини у вівторок, 25 травня.

Якубяк також назвала Ядвігу Качинську, яка з березня перебуває в лікарні, "сильною жінкою", висловивши при цьому надію, що вона знайде в собі сили, щоб витримати цю звістку і підтримати Ярослава.

Нагадаємо, раніше польські ЗМІ повідомляли, що Ярослава Качинського не було на борту лайнера, що розбився, через те, що він в останній момент скасував поїздку через стан здоров'я матері.

Лех Качинський загинув у результаті авіакатастрофи польського літака Ту-154 під Смоленськом 10 квітня. Польський лідер разом з офіційною делегацією летів до Катині для участі в меморіальних заходах. На борту перебували 96 осіб: 88 пасажирів і восьмеро членів екіпажу. У результаті авіакатастрофи не вижив ніхто.

Польські та російські експерти, які розслідують катастрофу літака президента Польщі, розійшлися в думках щодо причин аварії.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Матір Качинського дізналась про загибель сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути