четвер, 02 жовтня 2014 19:03

Маріупольські металурги привітали ветеранів

Маріупольські металурги привітали ветеранів
Фото: 112.ua

На урочистій зустрічі двох поколінь генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков та керівники металургійних комбінатів Маріуполя привітали ветеранів війни та праці з Днем літньої людини. Заслужені працівники отримали з рук керівників цінні подарунки, а головне, - почули на свою адресу теплі слова поваги і визнання заслуг перед містом і підприємствами.

Звертаючись до ветеранів, керівники Групи Метінвест підкреслили, сьогодні працівники комбінату імені Ілліча і "Азовсталь" беруть у старшого покоління все найкраще, що допомагає реалізовувати амбітні виробничі і соціальні завдання. Неможливо переоцінити заслуги ветеранів, які присвятили своє життя розвитку металургії, міста і регіону. У всі часи старше покоління маріупольців було надійною опорою держави. Проявляючи неймовірну працьовитість, а часом, героїзм і стійкість, ветерани забезпечили стабільний розвиток Маріуполя. Ветерани завжди були, є й будуть уособленням гідності робочої людини, щедро наділеної відвагою та працьовитістю.

Ветерани були і залишаються нашим професійним і життєвим орієнтиром, ви - натхнення і приклад для нинішніх металургів. Дякуємо вас за те, що ви побудували ці два комбінату, зберегли їх. Обіцяємо, що ми виправдаємо вашу довіру - підприємства будуть жити, працювати і оновлюватися", - заявив у зверненні до ветеранів Юрій Риженков.

Від Групи Метінвест ветерани виробництва отримали грошові премії, цінні подарунки та продуктові набори. А у фіналі вечора перед гостями виступили з концертною програмою творчі колективи ПК "Металургів".

Зараз ви читаєте новину «Маріупольські металурги привітали ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути