Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2007 09:56

Маніяк підсипав отруту в їжу своїх співмешканців

У російському Ярославлі 37-річний будівельник Вячеслав Солов"єв отруїв 10 людей. Серед них його дружина, 14-річна дочка і співмешканка.

Кримінальну справу завели в березні 2007 року, коли до лікарні потрапила ціла сім"я - Владимир, Ірина і однорічний Міша Казакови. Вони були сусідами Солов"єва по комунальній квартирі. Лікарі забили на сполох - за всіма симптомами виходило, що люди отруєні. Але прості аналізи на поширені отрути нічого не дали, а складніші в Ярославлі не роблять. Пізніше з"ясувалося - це була рідкісна отрута, що руйнує нирки і печінку.

Маленького Мішу врятувати не вдалося, Владимир впав в кому. Ірина вижила і, дізнавшись про смерть сина, тут же написала заявау - ніхто, окрім сусіда, їх отруїти не міг. Солов"єва заарештували.

Солов"їв вивчав книги з історії Середньовіччя, медицині і хімії, потім справа дійшла до практики. Йому вдалося роздобути чотири види отрут. У грудні 2002 року випробував отруту на дружині. Далі він випадково отруїв дочку, співмешканку та її бабусю. Наступними його жертвами були сусіди - сім"я Казакових, пише Комсомольська правда.
Зараз ви читаєте новину «Маніяк підсипав отруту в їжу своїх співмешканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути