Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 09:27

Маккейн: "Наступна мета Путіна - Україна"

Кандидат в президенти США від республіканців Джон Маккейн обіцяє, що США захищатимуть Україну і Грузію від Росії. Про це він сказав під час других теледебатів кандидатів в президенти у вівторок увечері.

Маккейн виразив обурення зовнішньою політикою Росії у зв"язку з війною в Грузії. Як і під час перших президентських теледебатів, що пройшли 27 вересня, він відзначив, що вважаєє нинішнього прем"єр-міністра РФ Володимира Путіна і його оточення "апаратниками КДБ", передає "УНІАН".

Сенатор Маккейн заявив, що після Грузії наступною метою Путіна є Україна.

"Росія - це виклик для нас", - сказав він і відзначив, що Росія повинна відчути на собі міжнародний тиск не тільки з боку США, але і інших країн і організацій.

У свою чергу кандидат в президенти США від Демократичної партії Барак Обама відзначив, що колишнім радянським сателітам потрібно надавати не тільки моральну, але і "конкретну фінансову допомогу". При цьому серед таких колишніх сателітів Обама назвав Польщу, Естонію і Латвію.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн: "Наступна мета Путіна - Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути