Ексклюзиви
неділя, 06 грудня 2020 23:47

Людмила Подолян виконує рідкісні українські пісні на своєму YouTube-каналі

Людмила Подолян виконує рідкісні українські пісні на своєму YouTube-каналі
Людмила Подолян записує рідкісні українські пісні, які запам'ятала з дитинства. Фото надане Людмилою Подолян

"У мене співоча родина. У мами був розкішний оксамитовий тембр голосу. Гарно співали бабуся, мамині сестри і брат. Раніше будь-яке свято супроводжувалось піснями і я на них зростала. А вже з першого класу почала виступати із сольними номерами на шкільній сцені", - розповіла Людмила Подолян з райцентру Гайсин на Вінниччині кореспонденту Gazeta.ua.

2013 року жінка створила власний YouTube канал. Записує переважно рідкісні українські пісні, які запам'ятала з дитинства.

"Прагну відтворювати те, що забувається. Але на моєму каналі всі пісні виконані на побутовому рівні, без репетицій. Також є концертні номери, де я брала участь, і відео, на яких виступають мої діти і онуки".

Людмила Миколаївна має понад 3 тисячі підписників і 718 відеозаписів. Загальна кількість переглядів складає більше мільйона.

"Я не маю музичної освіти. Здобула фах електрика у Вінницькому політехнічному технікумі, вищу освіту - в Харківському політехнічному інституті. Працювала на РЕМі, але завжди продовжувала співати. Була учасницею хору, що діє при районному будинку культури, виступала на сценах нашого міста, Вінниці і столиці. Зараз співаю в церковному хорі при храмі Святого великомученика і цілителя Пантелеймона Православної церкви України", - додала Людмила Подолян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра новорічного кліпу: DZIDZIO постав в образі Санта Клауса

Гурт DZIDZIO напередодні новорічних свят випустив кліп на пісню "Зимова казка". Про прем'єру відеороботи повідомив лідер гурту на своїй сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Подолян виконує рідкісні українські пісні на своєму YouTube-каналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути