субота, 17 квітня 2010 18:38

Люди спали на підлогах "Борисполя" (ФОТО)
8

Отець Миколай, священик Української православної церкви Московського патріархату, мав летіти в Ізраїль ввечері 16 квітня. Але київський аеропорт "Бориспіль" зупинив свою роботу. Рейс на Тель-Авів скасували.

"Десь о 19-й вечора я зайшов до аеропорту - а там яблуку ніде було впасти, – розповідає священик. – Ніхто із керівництва аеропорту не міг сказати як довго доведеться чекати відновлення рейсів. Всю ніч пробув в аеропорту. Люди спали просто на підлогах, поклавши голову на речі. Мені пощастило зайняти місце на металевому сидінні. Отак усю ніч я проспав сидячи".

Отець Миколай розповідає, що до довідок та кас стояли величезні черги. Всюди була неймовірна тиснява. У ресторанах швидкого харчування всі місця були зайняті. До туалетів стояли постійні черги.

"Люди купували їжу і вечеряли просто в залі. Місцеві жителі пропонували здати кімнати по 200 гривень, а квартири - по 350-400 гривень за ніч", - додає він.

Отець Миколай збирався відвідати в Ізраїлі святі місця.

"Уранці сказали, що мій рейс відновлять не раніше неділі 18 квітня. Змушений здати квиток і повертатися до Києва", - каже священик.

Отець Миколай служить в церкві одного з міст під Києвом.

Столичний аеропорт "Бориспіль" не працює з вечора 16 квітня через насування на територію України хмари попелу з вулкану в Ісландії. Авіапасажирам пропонують автобусами переїжджати на залізничний вокзал Києва і пересідати на потяги. Від аеровокзалу заповнені автобуси відходять з інтервалом 5-10 хв.

Gazeta.ua

Фото: Віктор Шатковський/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Люди спали на підлогах "Борисполя" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути