понеділок, 10 вересня 2012 21:47

Львівщина і Дніпропетровщина підписали угоду про співпрацю

Львівщина і Дніпропетровщина підписали угоду про співпрацю
Наступним кроком у налагодженні співпраці між областями стане підписання Угоди про міжрегіональне співробітництво та кооперацію. Фото: mucus.ru

Львівська обласна рада підписала угоду про співпрацю з обласною радою Дінпропетровщини.

Від Львівської обласної ради протокол підписав заступник голови обласної ради Валерій П'ятак, від Дніпропетровської – голова обласної ради Євген Удод.

Згідно з протоколом, сторони домовилися про співпрацю в реалізації проектів міжнародних фондів та благодійних організацій, зокрема в проекті ЄС ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", проектах "Сталий розвиток малих міст" Фонду Ганса Зайделя, "Місцевий економічний розвиток міст України", "Проект підтримки ініціатив органів місцевого самоврядування, співфінансування яких здійснюється коштом обласного бюджету" та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вхід на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень

Наступним кроком у налагодженні співпраці між областями стане підписання Угоди про міжрегіональне співробітництво та кооперацію. Документ планують підписати у Львові, під час Міжнародного економічного форуму.

"Це було спільне звернення Дніпропетровської обласної ради та обласної адміністрації щодо міжрегіональної співпраці зі Львівщиною, - каже голова бюджетної комісії Львівської обласної ради Ярослав Качмарик. - Депутати підтримали пропозицію підписати угоду. Це вже друга угода про співпрацю між регіонами, яку буде підписувати теперішня обласна рада шостого скликання. Перша була з Одеською областю. Треба зазначити, що порівняно з попередньою, вона значно ґрунтовніша і стосується всіх сфер діяльності, зокрема, дуже детально виписана економічна співпраця. Я думаю, що від підписання цієї угоди виграють обидві області".

Львівська область уже має підписані угоди з Запорізькою, Донецькою, Одеською, Харківською та Херсонською областями, а також Автономною республікою Крим.

Зараз ви читаєте новину «Львівщина і Дніпропетровщина підписали угоду про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути