понеділок, 10 вересня 2012 19:59

Вхід на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень

Вхід на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень
Торік Форум видавців відвідало близько 50 тисяч львів'ян та гостей міста. Фото: blog.golubovsky.com

12 вересня у Львові розпочнеться 19-й міжнародний книжковий Форум.

На цьогорічному Форумі видавців відбудеться понад 800 заходів. Це зустрічі, презентації, автограф-сесії та дискусії. Як завжди, буде ніч еротичної поезії.

7-й Львівський міжнародний літературний фестиваль, що проходитиме в рамках Форуму, є одним із найбільших літературних фестивалів Європи і об'єднує близько 150 письменників, поетів, митців, перекладачів, інтелектуалів із України та 16-ти країн світу. Загалом під час фестивалю відбудеться понад 100 акцій різного формату.

"Буде у нас перша презентація українсько-фінського словника. Приїде його упорядник із Фінляндії перекладач Еро Балк, який переклав твори Андруховича, Олександра Довженка", – розповідає Софія Косарчин, координатор фестивалю перекладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекламу Форуму видавців з книжкою Капранових розцінили як політичну агітацію

Також до Форуму вже додруковують Дитячий кобзар із ілюстраціями на всю сторінку.

Патрони цьогорічного 19-го Форуму видавців – Бруно Шульц та Григорій Сковорода, тому виставки, дискусії саме про цих двох геніїв.

Вхідний квиток на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень. Торік він коштував 5 гривень. Придбавши квиток, відвідувачі отримають 10% знижку у мережі кав'ярень "Креденс". Також до квитка додається флаєр – 20% знижка від 20 видавництв.

"Підвищення вартості вхідного квитка повинно стати ще одним джерелом наповнення бюджету Форуму. Загалом він становить близько 2,5 мільйонів гривень, та навіть після залучення фінансування з кількох джерел, бракує 300 тисяч гривень для покриття всіх видатків", - каже  президент ГО "Форум видавців" Олександра Коваль.

Торік Форум видавців відвідало близько 50 тисяч львів'ян та гостей міста.

Зараз ви читаєте новину «Вхід на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі