вівторок, 17 січня 2012 20:13

Львів'яни бунтують через нову транспортну систему
21

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні о 14:00 дві сотні львів'ян прийшли під міську раду, щоб висловити владі незадоволення роботою нової транспортної системи. Акцію організували автономні націоналісти.

Акція проходила у форматі вільного мікрофона, тому висловити свою думку міг кожен охочий. Ведуча Ярина Волошин закликала усіх до активних дій.

"Кожен, у кого є претензії, хто не задоволений новою транспортною системою, - пишіть заяви на ім'я міського голови, - сказала дівчина. - Ми всі розуміємо, для чого була впроваджена ця система – це заради збагачення певних осіб, які виграють від наших незручностей. Для осіб, які керують перевізниками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий отримав срібняки за небандерівську назву львівського аеропорту - "Свобода"

Після впровадження нової транспортної системи відмінили 32 маршрути з різних районів у центр міста. Нова транспортна система передбачає 90 великих комфортабельних маршрутів, проте наразі на балансі перебуває лише 32, з яких в робочому стані 27. Тому інтервали руху становлять до півгодини. Транспорт постійно переповнений, а у вечірній час водії узагалі не виходять на маршрути. Крім того, центральну частину міста закрили для проїзду громадського транспорту, дозволивши там курсувати лише приватним авто.

"Я раніше в центр добирався за півгодини, а зараз змушений їхати понад годину, - говорить 24-річний Ярослав Урбан. – На гарячій лінії мені радять їхати тролейбусом. Але він їздить раз на 40 хвилин. І ще 40 витрачає на дорогу. От і маємо майже півтори години".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські бездомні підтримали Садового

Протягом години ніхто з чиновників не вийшов до людей. У зв'язку із цим Ярина Волошин закликала людей зібратися на цьому ж місці через тиждень – 24 січня - і подивитися, чи почула їх влада.

"Сьогодні ми з плакатами, та вже завтра можем бути з автоматами, тому влада має прислухатися до нас! Адже ми народ – єдине джерело влади в Україні", - заявила ведуча.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни бунтують через нову транспортну систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути