середа, 09 листопада 2011 18:32

Садовий отримав срібняки за небандерівську назву львівського аеропорту - "Свобода"

Садовий отримав срібняки за небандерівську назву львівського аеропорту - "Свобода"

Міський голова Львова Андрій Садовий сфабрикував опитування львів'ян щодо майбутньої назви львівського аеропорту.

Таку думку у коментарі кореспонденту Gazeta.ua висловив голова фракції "Свободи" у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

"Він продемонстрував себе найпалкішим прихильником Партії регіонів, - вважає свободівець. - Думаю, за це він вже отримав свої срібняки. Сфабрикував опитування, яке не відображає думки львів'ян. Без жодних рішень депутатів подав заяву від імені міської ради".

Кошулинський запевняє, що назвати аеропорт іменем Бандери запропонували мешканці міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін погодився на Данила Галицького: львівський аеропорт носитиме його ім'я

"У мене щосуботи і щонеділі по 2 — 4 зустрічі у виборчих округах. У всьому світі аеропорти називають іменем людини, яка зробила внесок у розбудову нації. Вперше така пропозиція прозвучала на зустрічі у школі №62. Також пропонували ім'я митрополита Андрея Шептицького. Але ми порадилися з представниками греко-католицької церкви — вони не захотіли втручатися в цей процес", - розповів націоналіст.

Слід зауважити, що новий термінал аеропорту у Львові планують відкрити у березні наступного року. Його назвуть іменем засновника міста короля Данила Галицького.

Раніше, в Інтернеті проводилося опитування "На чию честь потрібно назвати новий аеропорт у Львові?". Варіант "Король Данило Галицький" набрав найбільше голосів — 3 312.

2 215 опитаних проголосували за варіант "Степан Бандера", 1 572 — за "Аеропорт Львів". Всього було запропоновано 100 варіантів.

Зараз ви читаєте новину «Садовий отримав срібняки за небандерівську назву львівського аеропорту - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути