середа, 07 листопада 2007 13:24

Лукашенко привітав білорусів із Днем Жовтневої революції

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що Жовтнева революція дозволила реалізувати мрію білорусів про незалежність своєї держави.

Як повідомили у прес-службі глави Білоруської держави, Лукашенко привітав білоруський народ із Днем Жовтневої революції.

"Жовтень 1917 року не тільки змінив долю величезної країни, але й багато в чому визначив історичний шлях розвитку всього людства. Дев`яносто років тому революція залучила мільйони людей у процес побудови нового суспільства, не на словах, а на ділі вільного від експлуатації, національного пригноблення й нерівності. Завдяки перемозі Великого Жовтня, збулася мрія багатьох поколінь білорусів - ми здобули незалежну державу, відкриту для друзів", - зазначив Лукашенко в своєму привітанні.

Разом із тим, глава держави зазначив, що зараз "Білорусь упевнено йде власним шляхом розвитку". "Всі блага ми створюємо своїми руками, розумом і талантом в ім`я нашої Батьківщини. Творча праця, прагнення до соціальної справедливості, пошана до історії та традицій - головні чинники консолідації білоруського суспільства", - підкреслив він.

Лукашенко також побажав співвітчизникам "щастя й здоров`я, спокою та миру, благополуччя й упевненості в завтрашньому дні".

У Білорусі 7 листопада є офіційним святом, у зв`язку з чим цей день є вихідним, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко привітав білорусів із Днем Жовтневої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути